Välkommen till Karlstads universitet

Dans och konstnärligt projekt 1, 7.5 HP

Här har vi samlat välkomstinformation till dig som är antagen.
Det är viktigt att du läser hela informationen.

Innan du påbörjar kursen ska du:

1. Aktivera KauID
2. Registrera dig på kursen

1. Aktivera KauID

Vad är KauID? KauID är din digitala identitet vid Karlstads universitet, och används för att logga in i våra webbtjänster.Du som redan läser eller har läst vid Karlstads universitet och har ett KauID behöver inte aktivera KauID på nytt, utan använder samma som tidigare.

2. Registrera dig på kursen

Du måste registrera dig, annars riskerar du att förlora din plats på kursen.
Registreringsperiod: 2022-08-22 - 2022-08-29
Logga in med ditt KauID i Mitt Kau för att registrera dig.

Vad är Mitt Kau? Mitt Kau är en personlig digital tjänst för dig som är student vid Karlstads universitet.Det är viktigt att du lämnar återbud om du inte avser att gå utbildningen.

(görs via antagning.se)

Om du är sent antagen till kursen, och inte hinner registrera dig innan kursstart: kontakta kursens administratör.

Hej och välkommen till oss på Dans vid Kau!

Så glad jag är att du ska studera med mig i höst! Mitt namn är Karin Lilja och jag är kursledare för Dans och Konstnärligt projekt 1. Det börjar närma sig kursstart och här kommer därför lite information. Om du har frågor om kurserna så är du välkommen att kontakta mig, karin.lilja@kau.se och har du andra frågor, om registrering och liknande så kontaktar du vår administratör Sigrid Josefsson, sigrid.josefsson@kau.se Jag ser fram emot att få träffa dig och att få arbeta tillsammans under hösten! Det ska bli roligt och jag hoppas att du kommer trivas.

Projekt: Höstens projekt är att göra en julkonsert tillsammans med musikstudenterna på Musikhögskolan Ingesund, MHI. Julkonserten ges 9-10 december och för att kunna vara med behöver du finnas tillgänglig för repetitionerna hela dagarna 7-10 december. Det är en rolig produktion och möjligheten att få dansa till livemusik inför stor publik är inget en vill missa! Kursen riktar sig till dig med mycket tidigare danserfarenhet.

Schema: Under kursens första tre veckor (35-37) är din uppgift att bekanta dig med kursen via Canvas, vår lärplattform, och göra eventuella uppgifter som publiceras där. Vi ses på vår första träff fredagen den 23 september(v.38), kl.13.00, i hus 7, sal 7B206 (vår stora danssal) och har en kursuppstart samt dansar tillsammans. Här är en karta över campus: https://bit.ly/2CmaTcD. Danskläder på direkt! Kursens lärarledda lektioner är vanligtvis på fredagar kl.13-14.30. Därtill tillkommer eget arbete samt hela repetitionsdagar och föreställningsdagar i vecka 49. (Se länk längre ner på sidan för specifikt schema.)

Kursregistrering: Innan kursstart är det viktigt att du registrerar dig på kursen, för att bland annat få tillgång till vår lärplattform Canvas där vi kommunicerar med varandra under året.

Jag önskar er fortsatt härliga veckor innan uppstart och så ses vi snart!

Med vänliga hälsningar,

Karin Lilja, kursansvarig lärare

Ny student

Det är mycket att tänka på när du ska börja på universitetet, vi vet!
För att hjälpa dig har vi samlat information här: kau.se/student

Canvas

I kursen använder vi lärplattformen Canvas. Canvas används som ett pedagogiskt verktyg för att genomföra kurser.
Logga in i Canvas via Mitt Kau när du registrerat dig på kursen, för att ta del av viktig information om din utbildning.

Hitta på universitetet

Använd campuskartan MazeMap för att hitta till rätt lokal. Till MazeMap
MazeMap finns även som app i din app-butik.

Litteraturlista

Läs litteraturlistan.
Observera att litteraturlistan kan komma att revideras fram till sex veckor före kursstart.

Schema

Se schema
Observera att alla bokningar är preliminära tills två veckor innan kursstart. Ta för vana att kolla schema för aktuell sal och tid, det kan ske schemaändringar.

Kan vi hjälpa dig?

FAKULTETSADMINISTRATÖR:
Sigrid Josefsson  

KURSANSVARIG:
Karin Lilja  

STUDIE- OCH KARRIÄRVÄGLEDARE:
Lisa Dalgren